Меню

Блогът на Христо Христов

Уважаеми клиенти, скъпи приятели

След като обнових новия си сайт, в който се представя работата ми като фотограф, към него вече има и блог, с новини в него ще ви информирам за всички текущи актуални промоции и оферти, свързани с дейността ми. Надявам се, че това ще ви помогне в решенията ви за избора на фотограф и желанията, които искате да реализирате. За мен ще е отговорност да оправдая гласуваното ми доверие.

Запознайте се със нашето фотостудио!

Замисляли ли сте се колко дълго продължава подготовката за едно сватбено тържество и как бързо минава сватбеният ден? Дори не можете да разберете на Вас ли точно се случва. Ние имаме за задача да уловим всички неповторими мигове, за да Ви дадем възможността отново и отново да преживявате Вашия празник, да го съпреживеете и с Вашите деца и внуци. Дългогодишният ни опит в тази област ни дава правото и увереноста да твърдим, че празникът Ви ще бъде отразен по възможно най-добрия начин. Най-голямото ни удволетворение са Вашите усмивки и задоволството от нашата работа.

RSS Фотостудио КЛАСИК – вашите спомени завинаги

 • Фотосесия – семейство Дочеви
  Материалът Фотосесия – семейство Дочеви е публикуван за пръв път на Фото Студио "Classic" - Варна.
 • Сватбен ден – Миглена и Деян
  Материалът Сватбен ден – Миглена и Деян е публикуван за пръв път на Фото Студио "Classic" - Варна.
 • Сватбен ден – Траяна и Янис
  Материалът Сватбен ден – Траяна и Янис е публикуван за пръв път на Фото Студио "Classic" - Варна.
 • Абитуриентски бал – Киара
  Любовта е сила, любовта е живот, любовта трябва да е винаги около нас.Любовта е тази, която събра тези млади. Материалът Абитуриентски бал – Киара е публикуван за пръв път на Фото Студио "Classic" - Варна.
 • Предложение за брак
  Любовта е сила, любовта е живот, любовта трябва да е винаги около нас.Любовта е тази, която събра тези млади. Материалът Предложение за брак е публикуван за пръв път на Фото Студио "Classic" - Варна.
 • Индивидуално заснемане на абитуриенти
  Възползвайте се от невероятната възможност да запазите спомените от този важен празник, като се доверите на нашия професионализъм и опит! Материалът Индивидуално заснемане на абитуриенти е публикуван за пръв път на Фото Студио "Classic" - Варна.
 • Сватбен ден – Поли и Диан 08.02.20
  Материалът Сватбен ден – Поли и Диан 08.02.20 е публикуван за пръв път на Фото Студио "Classic" - Варна.
 • Студийни фотосесии за бременни
  Не отлагайте и си направете снимки, които ще разглеждате с Вашите деца и ще споделяте радостните мигове, когато нетърпеливо сте ги очаквали! Материалът Студийни фотосесии за бременни е публикуван за пръв път на Фото Студио "Classic" - Варна.
 • Фотокниги за завършващите деца
  Материалът Фотокниги за завършващите деца е публикуван за пръв път на Фото Студио "Classic" - Варна.
 • Детска студийна фотография за Вашите рожденици!
  Студийната фотосесия за рождения ден на Вашето дете сама по себе си е чудесен подарък за цялото семейство! Материалът Детска студийна фотография за Вашите рожденици! е публикуван за пръв път на Фото Студио "Classic" - Варна.