Меню

Блогът на Христо Христов

Уважаеми клиенти, скъпи приятели

След като обнових новия си сайт, в който се представя работата ми като фотограф, към него вече има и блог, с новини в него ще ви информирам за всички текущи актуални промоции и оферти, свързани с дейността ми. Надявам се, че това ще ви помогне в решенията ви за избора на фотограф и желанията, които искате да реализирате. За мен ще е отговорност да оправдая гласуваното ми доверие.

Запознайте се със нашето фотостудио!

Замисляли ли сте се колко дълго продължава подготовката за едно сватбено тържество и как бързо минава сватбеният ден? Дори не можете да разберете на Вас ли точно се случва. Ние имаме за задача да уловим всички неповторими мигове, за да Ви дадем възможността отново и отново да преживявате Вашия празник, да го съпреживеете и с Вашите деца и внуци. Дългогодишният ни опит в тази област ни дава правото и увереноста да твърдим, че празникът Ви ще бъде отразен по възможно най-добрия начин. Най-голямото ни удволетворение са Вашите усмивки и задоволството от нашата работа.

RSS Фотостудио КЛАСИК – вашите спомени завинаги

  • Александра
    Художествената гимнастика е красив, динамичен и завладяващ спорт. Всички сме запленени от изяществото и грацията на гимнастичките... Материалът Александра е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
  • Каленадри за 2018 година
    За предстоящата нова - 2018та година ние, от Фотостудио "Класик" сме подготвили за Вас разнообразие от календари и много възможности за пресонализирането им, което би било чудесен подарък за близки и роднини. Материалът Каленадри за 2018 година е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
  • Коледни фотосесии от фотостудио „Класик“
    Тази Коледа фотостудио "Класик" Ви дава възможност да направите оригинален подарък с поглед към българските традиции и миналото ни . Снимките в носия носят магия и ни карат да се чувстваме горди от нашия произход, бит и култура. Наред с красивите Коледни мотиви, ние имаме предложение - рисуван календар с възможност за Ваша  снимка в […]
  • Трио „Балканско люто“
    Има една магия, общо между танц, музика, песен, обичаи и обредност. Материалът Трио „Балканско люто“ е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
  • Stan & Vivi
    За любовта не съществуват граници. Материалът Stan & Vivi е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
  • Фотосесия на Виктория
    Ден след ден дните изтичат, изплъзват се, отминават наусетно... Годините са се забързали и ние не усещаме как си е отишло детството, как младостта ни препуска в шеметен галоп и как като един миг живота ни минава от сезон в сезон... А защо да не спрем времето... Защо не уловим топлата си усмивка и запечатаме […]
  • Сватбата на Бистра и Траян
    Времето лети......Всички казваме - времето лети... Замисляме ли се колко бързо и неусетно идва уречената дата, как в трепетно очакване да дойде специалния ден сме положили максимални усилия в подготовка, как сме вложили душа и сърце и се надяваме фотографът да е "нашият човек", фотосесията ни да бъде най-красивата и неповторима, а сватбения ни ден- […]
  • Рожден ден Борил и Самуил
    Близнаците Борил и Самуил отпразнуваха първата си годинка и ние от Photostudio Classic бяхме там. Материалът Рожден ден Борил и Самуил е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
  • Фотосесия Себил и Васви
    Неотразими и щури - Себил и Васви сложиха брачните си халки пред обективите на Photostudio Classic. Материалът Фотосесия Себил и Васви е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
  • Юбилея на Таня и Симо
    За пореден път Таня и Симо ни направиха част от своя празник Материалът Юбилея на Таня и Симо е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".