Меню

Блогът на Христо Христов

Уважаеми клиенти, скъпи приятели

След като обнових новия си сайт, в който се представя работата ми като фотограф, към него вече има и блог, с новини в него ще ви информирам за всички текущи актуални промоции и оферти, свързани с дейността ми. Надявам се, че това ще ви помогне в решенията ви за избора на фотограф и желанията, които искате да реализирате. За мен ще е отговорност да оправдая гласуваното ми доверие.

Запознайте се със нашето фотостудио!

Замисляли ли сте се колко дълго продължава подготовката за едно сватбено тържество и как бързо минава сватбеният ден? Дори не можете да разберете на Вас ли точно се случва. Ние имаме за задача да уловим всички неповторими мигове, за да Ви дадем възможността отново и отново да преживявате Вашия празник, да го съпреживеете и с Вашите деца и внуци. Дългогодишният ни опит в тази област ни дава правото и увереноста да твърдим, че празникът Ви ще бъде отразен по възможно най-добрия начин. Най-голямото ни удволетворение са Вашите усмивки и задоволството от нашата работа.

RSS Фотостудио КЛАСИК – вашите спомени завинаги

 • Фотосесия на Гери – „Вечно приятелство“
  Материалът Фотосесия на Гери – „Вечно приятелство“ е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
 • Wedding day of Iva and Josh Middleton // Сватбен ден на Ива и Джош Мидълтън
  Материалът Wedding day of Iva and Josh Middleton // Сватбен ден на Ива и Джош Мидълтън е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
 • Сватбата на Илиана и Филип
  Материалът Сватбата на Илиана и Филип е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
 • Юбилей
  Материалът Юбилей е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
 • Кръщене на Стефаниа Франческа
  Голяма усмивка и топли мигове. Материалът Кръщене на Стефаниа Франческа е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
 • Абитуриенти 2018г. 12 Б клас
  Материалът Абитуриенти 2018г. 12 Б клас е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
 • Александра
  Художествената гимнастика е красив, динамичен и завладяващ спорт. Всички сме запленени от изяществото и грацията на гимнастичките... Материалът Александра е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
 • Каленадри за 2018 година
  За предстоящата нова - 2018та година ние, от Фотостудио "Класик" сме подготвили за Вас разнообразие от календари и много възможности за пресонализирането им, което би било чудесен подарък за близки и роднини. Материалът Каленадри за 2018 година е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".
 • Коледни фотосесии от фотостудио „Класик“
  Тази Коледа фотостудио "Класик" Ви дава възможност да направите оригинален подарък с поглед към българските традиции и миналото ни . Снимките в носия носят магия и ни карат да се чувстваме горди от нашия произход, бит и култура. Наред с красивите Коледни мотиви, ние имаме предложение - рисуван календар с възможност за Ваша  снимка в […]
 • Трио „Балканско люто“
  Има една магия, общо между танц, музика, песен, обичаи и обредност. Материалът Трио „Балканско люто“ е публикуван за пръв път на Фотостудио "Classic".