Меню

За мен

Христо Христов

Предлагам професионални фото услуги:

Работя като професионален фотограф от 1995г. Фотографията е не само моя професия, но и мое хоби и страст. Снимането ме прави щастлив, защото благодарение на него изпитвам положителни емоции и прилив на енергия, учи ме на търпение и постоянство, мотивира ме да търся новото и вълнуващото в професията.

Чрез фотографията мога да упражнявам мои любими занимания, превърнали се в професия  – да се срещам и да разговарям с различни хора, да виждам красиви места, да улавям интересни моменти, неповторими емоции и вълнуващи гледки. Какво по-хубаво от това усещане да уловиш кратък миг от човешкия живот и да го превърнеш в незабравимо преживяване, в кадър, който ще разказва нечия история дори и след години!

Тъй като окото е прозорец към душата на човека, чрез фотографиите си се опитвам да проследя неповторими моменти и емоционално да ги пресътворя в образи, които изненадват и радват окото. Обичам да снимам, защото по този начин се свързвам с реалността, за да откъсна уникални мигове от нея и да ги увековеча. Така се чувствам част от неспирния поток на времето, в който се опитвам да съхраня за другите спомени – цветни, живи и одухотворени. Старая се да запечатам тези спомени такива, че те да галят сетивата, да събуждат приятни чувства и да подтикват към благодарност за щедростта на живота към нас, хората.

Избирайки моите фотографски услуги, ще имате в мое лице професионалист, който е готов да откликне на Вашите очаквания за високо качество, изобретателност и креативност. Богатият професионален опит, натрупаните през годините умения и използваната от мен качествена фотографска техника са спечелили доверието на стотици доволни клиенти.