Меню

Други

Изборът на подходящ подарък за близък човек често е трудно решение. Затова пък да подариш студийна фотосесия може да се окаже приятна изненада, която ще се помни дълго време. Можете да подарите фотосесия на приятел, на семейството си, дори и на себе си по различни поводи: годеж или сватба, рожден ден или имен ден, годишнина, св. Валентин, Осми март. При липсата на повод можете просто да зарадвате някого с артистична визия. Крайният продукт може да се оформи като албум или в подходящи рамки.

Фотографирането на сценични изяви на ваши близки е чудесна възможност да се съхранят за семейния ви албум вълнуващи моменти от развитието на таланта им и тези фотографии да станат част от бъдещото портфолио на изгряващи звезди, знае ли човек …

Независимо дали сте почитатели на гурме кухнята или готвите гурме храна, можете да се доверите на професионалния фотограф при създаването на качествени фотографии на този вид кулинарно изкуство. Чрез изящните си снимки той ще подчертае  особеното старание и творчеството, вложени в приготовлението на храна и напитки за ценители на добрата кухня.

С фотографиите на служебни събития (презентации, промоции, тийм-билдинги, пресконференции и др.) не само се документират важни моменти от дейността на Вашата организация или компания. Те могат да се използват за поддържане на добри контакти с Ваши партньори, за медийна реклама, удостоверяваща интереса към събитието, или за служебния Ви албум, който ще съхранява етапите от развитието Ви.

Какъвто и да е поводът за фотография, тя ще запечата късче история и ще я разказва с години на тези, които я погледнат.